Fa-alu ablakok

Fa alu ablakszekezet akár passzívházakhoz is

Elegancia és design

A fa-alumínium nyílászáró családunk, amely tökéletes védelemmel rendelkezik az időjárás viszontagságiai elől. A termékek a fa nyílászárók minden szépségét megtartava és modern alumínium mindennek ellenáló képességét egyesítik. Különböző forma és egyedi színvilág teszi lehetővé, hogy megrendelőink az izlésének és otthonának legjobban megfelelő megjelenést megtalálják. Az alumínium borítások különböző keresztmettszetekkel és thermo betétekkel készülnek.Az így készült nyílszárók megfelelőek passzívházas építkezéséekhez is.

További kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal elérhetőségeinekn!


Thermo scudo rendszer

Hagyományos tervezés szögletes és egyenes vonalak


Termoscudo  rendszer, tartamaz egy hagyományos és egy modern megjelenést.Tökéletes megoldás lehet  arra, hogy egy klasszikus megjelenésű ablak nagy teljesítményű jellemzőit egyesítsük. A termikus hatásfok, garantált Termoscudo technológia, hozza a szigetelési értékekeket (Uw) között 0,77 és 0,74 W / m K.Zero rendszer

A Zero rendszer szinonimája minimalizmus. A keret rejtve marad a falban és maximális fényerőt enged  a szobákba. A design szigorú és lineáris,  a szárny profil  egy speciális anyag, amely kiemelkedő hőszigeteléssel bír. A Zero rendszerrel lehet elérni a leg jobb minimalista hatást.
Egyedi színvilág

Az alumínium borítás elérhető a ral színskála minden színében,valamint egyedi erezetes akár márvány hatású mintával is rendelhető. 

Ugrás az oldal tetejére
Szo-Fa Bt. 06-70/389-3052 7150 Bonyhád Bajcsy Zsilinszky u. 2.

 

Telefon: +36 74 550 288
+36 70 389 3052
E-mail: szo-fa@szo-fa.hu