Alumínium bejárati ajtók

Kínálatunkban az MB-86 rendszerbázisú panel ajtó áll rendelkezésre. Ez egy vizuálisan nagyon érdekes, és egyben technológiailag fejlett termék, amely a benne alkalmazott konstrukciós megoldásoknak és az ajtókitöltési minták gazdagságának köszönhetően nemcsak funkcionális és tartós házbejáratot képez, de annak ismertetőjele és dísze is.  Négy kivitelezési változatban kapható: ST, SI, SI+ és AERO. Technikai paraméterei miatt a panel ajtó ideális megoldás, amely javítja az épület energia megtakarítását. Azon felül innovatív lehetőséget is ad arra, hogy a panel rögzítése a szerkezetben kétoldalú szalaggal történjen. 


Panel ajtó egy ajánlat a legigényesebb felhasználók számára. A korszerű technikai megoldásoknak és a mintázatának köszönhetően az ajtó nemcsak funkcionális és tartós házbejárat lehet, de annak ismertetőjele és dísze is. 


Szilárd szerkezet

A szerkezet az MB-86 rendszerű hőszigetelt alumínium profilokon alapul, ez az ajtórendszer az Aluprof jelenlegi kínálatában technológiailag a legfejlettebb. A szárnyprofil kialakítása lehetővé teszi annak egyesítését olyan speciális kitöltésekkel, amelyek külső oldalról egy síkba esnek az ajtótok felületével. Azok ragasztással egy- vagy kétoldalúan rögzíthetők a teherhordó profilokhoz. Rejtett pántok alkalmazása továbbra fokozza az ajtó esztétikai értékét. 


Korszerűség, stílus és tökéletes megjelenés hosszú évekre

A kitöltő panelek különböző mintázatban és színben állnak rendelkezésre. Előállításuk során alkalmazott különböző alakot eredményező maráskészítési technikák, dísz applikációk alkalmazása és réteges üveg beépítése számtalan mennyiségű kombinációra és változatra ad lehetőséget. E miatt az ajtó akár a korszerű akár a klasszikus stílusú házaknál alkalmazható. Attól függetlenül, az ajtó mindig szép házbejáratot képez, amely mindig magára hívja fel a figyelmet és bájossá teszi a bejárati homlokzatot. Az ajtókitöltés tartós és az időjárási tényezőkkel szemben ellenálló anyagból készül. Kiegészítésül a külső elemeket gyakran egy speciális lakkréteggel vonják be, vagy a felületük epoxigyantákat tartalmaz, aminek köszönhetően a panelek hosszú ideig megtartják a reprezentatív külsőt. Arra is van lehetőség, hogy az ajtó felülete Finea egyedi teflonfestékkel legyen bevonva, ami minimalizálja a szennyeződés tapadását.  


Tömítettség és szigeteltség  

Annak köszönhetően, hogy a teherhordó szerkezetet az MB-86 rendszer képezi, rendelkezésünkre állnak a könnyű, de egyidejűleg merev és szilárd alumínium profilok, amelyek négy építési változatban (ST, SI, SI+ és AERO) valamint három alsó tömítési kombinációban kaphatók. Az ajtó nagyon magas víz- és légzárással valamint kiváló hő- és hangtömítettséggel rendelkezik. Ez reálisan befolyásolja mind az épület belsejében uralkodó komfortot, mind a használati költségeket. 


Két szóval: ideális ajtó

Az Aluprof panel ajtót mind az elegáns külső, mind a magas technikai paraméterek jellemzik, és figyelembe véve a szerkezet rendelkezésre álló méreteit és azt, hogy az ajtó a nagyobb vitrines beépítésnél is alkalmazható, ez nagy szabadságot jelent a házbejárat elrendezésénél. Ez egy ideális javaslat azok számára, akiknek a ház többet jelent, mint csak maga a lakóhely. 


Technikai adatok és paraméterek:

Keret/szárnymélység: 77 mm

Kitöltő panel vastagsága: 22 – 67 mm

Szárny maximális méretei: L 1400 mm-ig, H 2590 mm-ig

Hőátbocsátás: 3 osztály, PN-EN 12207:2001

Vízzárás: 6A osztály (250 Pa), PN-EN 12208:2001

Szélteher ellenállóság: C5/B5 osztály, PN-EN 12210:2001

Hőszigetelés: UD 0,66 W/m2K-ig


Ugrás az oldal tetejére
Szo-Fa Bt. 06-70/389-3052 7150 Bonyhád Bajcsy Zsilinszky u. 2.

 

Telefon: +36 74 550 288
+36 70 389 3052
E-mail: szo-fa@szo-fa.hu