Redőnyök

Redőny-gyártásunkban az alaptípustól a felső kategóriáig minden fajta redőny megtalálható (külsőtokos, vakolható, ráépíthető redőnyök), melyek különböző igényeket kielégítve (pl. motorizálva, automatizálva) és különböző alapanyagokból rendelhetők meg.


Műanyag redőny

A hagyományos redőnytípusok közül az egyik legerterjettebb a kűlsőtokos műanyagredőny, amely kiváló minőségű alapanyagokból készül, de alapjaiban egy egyszerűbb és szerényebb technikai lehetőségekkel rendelkező redőnyrendszer. A redőny tokszerkezete több rétegben porfestéssel kezelt acéllemez, amely vakolható kivitelben is alkalmazható. A tokvégek a redőny formája szerint készülhetnek PVC, illetve alumínium kivitelben is.

A kiváló minőségű alapanyagból előállított műanyag vezetősínekbe igény szerint kefe vagy gumibetét biztosítja a csendes működtetést. A különböző színárnyalattal rendelkező 37mm-es UV-stabil redőnylamellák, fedettek amely zárt állapotban biztosítják a teljes fényzárást

A rendszer fémszállal erősített UV stabil rovarhálóval integrálható, amely redőnyszekrény belső-felső részén helyezkedik el, konzolos felfüggesztéssel. A rovarháló kiakasztását a vezetősínek közt alul elhelyezkedő alumínium akasztó biztosítja. A redőnyök működtetése gurtnis vagy zsinóros automata alkalmazásával történik.


Alumínium külsőtokos redőny

Az alumínium külsőtokos redőny elsődleges jellemzője, hogy alkatrészei korrózióálló alumíniumból készülnek. Az alumínium redőnyrendszer a kiváló minőségű felhasznált alapanyagoknak köszönhetően tökéletes színtartást, hosszú élettartamot és kiváló hőszigetelési képességet biztosít.

Szilárdságának köszönhetően az alumínium redőny mechanikai védelmet is nyújt külső behatolás ellen. A tok formavilága alapján megkülönböztetünk/ 20,45, és Rondó íves/ kivitelűeket. Az alumínium lefutósínekben a speciális gumikéder vagy az egyedi kefetömítés biztosítja a halk működést. A redőnylamellák kettősfalu alumínium lécből készülnek amelyek poliuretán környezetbarát habbal vannak kitöltve amely biztosítja a redőny kiváló zaj és hangszigetelő tulajdonságait.A folyamatos megvezetést a redőnylamellák végén elhelyezett arriterek biztosítják.

A redőny stabilitását az utolsó alumínium redőnylamella után elhelyezkdő alumínium záróléc fokozza.Az alumíniumredőny praktikusan kombinálható redőnytokba épített függőlegesen rolós szúnyoghálóval. A könnyen kezelhető, kis helyigényű mozgatható változat előnye, hogy egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethető.A lefutósínben a háló két kefe között helyezkedik el, így 100%-os védelmet nyújt a szálló rovarok ellen.


Alumínium vakolható redőny

Az alumínium vakolható külső tokos redőnyrendszernél a beépített tokrendszer utólagosan elvakolásra kerül így a vakolás után az extrudált szervizlemezen kívül a tokrendszer már nem látható. Az esetlegesen felmerülő javítási munkák a szervizfedél eltávolításával könnyen elvégezhetők.A vakolható tokrendszer kombinálható integrált szúnyoghálóval egyaránt.


Rm felsőtokos redőny

Redőnyrendszerünk legújabb tagja az R-M Plus fantázia néven forgalomba kerülő intelligens ablakfeletti redőnyrendszer. Az R-M Plus redőnyrendszerünket kiváló minőségben (lásd CE-jelölés) különböző méretekben kínáljuk a vásárlóink számára.
Az R-M Plus redőnyrendszer előnyei:

 • Egyszerű, gyors beépíthetőség
 • Vakolható kívülről-belülről, ezáltal egységessé válik a homlokzattal
 • Kiváló a hő- és zajszigeteltsége
 • Szúnyogháló rendszere tokozaton belül helyezkedik el, amely utólag is beszerelhető
 • Alkalmazható PVC és alumínium redőnyléccel egyaránt
 • Működtethető kézi, kurblis – vagy motoros meghajtással is
 • A rendszer előnye, hogy univerzális. Szerelhetősége lehetséges belülrôl, szemből illetve alulról egyaránt. Alsó szerelő nyílás kialakítása lehetôvé teszi a 80 mm-es ablakprofilra való szerelhetőséget.
 • Magasfokú műszaki feltételeink biztosítják számunkra azt a lehetőséget, hogy a ráépített rendszerünk minden egyes elemét illetve a hozzátartozó vezetősíneket is fóliázni tudjuk. Ennek köszönhetôen a redőnyrendszerünket az ablakgyártók által is közkedvelt, dekoratív megjelenésû fokozottan időjárásálló Pvc-renolit exofol fóliával vonjuk be, amely esztétikai szempontból sem elhanyagolható.
 • Az R-M Plus illesztő profiljai lehetővé teszik a forgalomban levő nyílászárókhoz való precíz problémamentes rögzítését.
 • R-M Plus ráépített rendszerünk raktárkészletünkről rendelhető fehér és fóliázott /mahagóni, aranytölgy, dió/ színekben egyaránt.
 • A vásárlóink számára minőségi garanciát jelenthet a CE-jelölésünk amely kiterjed a tokozatra, PVC lécre, vezetősínekre, szigetelésre egyaránt.

Ugrás az oldal tetejére
Szo-Fa Bt. 06-70/389-3052 7150 Bonyhád Bajcsy Zsilinszky u. 2.

 

Telefon: +36 74 550 288
+36 70 389 3052
E-mail: szo-fa@szo-fa.hu