• 2020 sze 21

    Fa ablak gyártásunk a szépet és a minőséget ötvözi!

    A nyílászárók alapanyagban és minőségben is különböznek egymástól. A kettő természetesen összefügg egymással. Egy gyenge tulajdonságokkal rendelkező alapanyagból silány nyílászáró készülhet, aminek a tulajdonságait még a gyártási technológia alacsony színvonala is befolyásolhat.

    fa ablak gyártásban is hasonló tényezők játszanak szerepet. A nyílászáróknak mindenképpen hosszú távon kell bizonyítaniuk azt, hogy erősek, tartósan képesek ellenállni az időjárás okozta hatásoknak és a rendszeres használat okozta kopásnak és egyéb elhasználódásnak.

    A fa ablak gyártás a cégünk egyik fő profilja, amit évek óta töretlen színvonalon művelünk. Forduljon bizalommal a csapatunkhoz, ha olyan nyílászárókat szeretne vásárolni és használni, amik klasszikus megjelenéssel bírnak, hagyományos alapanyagokból készülnek, de a modern igényekre szabták őket!

    A korszerű gyártási technológia felhasználása lehetővé teszi, hogy a fa ablak gyártás során ne kelljen semmilyen kompromisszumot sem kötni az ablakok minőségét illetően. Ez nekünk és az ügyfeleinknek is előnyökkel jár.

    A fa természetes alapanyag és mint ilyen, megvannak a maga gyengeségei. Könnyen nyomot hagyhat rajta az idő múlása, az időjárás kikezdheti az eredeti fizikai jellemzőit. A megfelelő kezelés mellett és a célnak megfelelő technológiával a fa is tud olyan tartós lenni, mint a többi alapanyag, amit ablakhoz használnak. A modern fa ablak gyártás nyomdokain haladva az a célunk, hogy ilyen nyílászárókat kínáljunk a vásárlóinknak. A termékeink korszerű, rétegtömbösített anyagból készülnek, erős, komfortot és biztonságot adó kiegészítő elemekkel..

    A fa ablak gyártást a rendelkezésünkre álló technológia, a kezünk alatt dolgozó csapat segítségével rövid határidővel kivitelezzük. Jó ár-érték arányban szeretne nyílászárót vásárolni? Kérjen árajánlatot kollégáinktól! A szükséges információkat a fa ablak gyártással kapcsolatban minden érdeklődőnek tovább adjuk, csak lépjen kapcsolatba velünk a weboldalunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!


Ugrás az oldal tetejére
Szo-Fa Bt. 06-70/389-3052 7150 Bonyhád Bajcsy Zsilinszky u. 2.

 

Telefon: +36 74 550 288
+36 70 389 3052
E-mail: szo-fa@szo-fa.hu