• 2020 már 16

    Fa ablakokkal természetközeli hangulatot teremthet otthonában!

    Napjainkban egyre nagyobb divatja van az építészetben a természetes anyagok használatának. Újra előtérbe került a kő, a márvány és a fa is. Virágkorát éli a skandináv stílus, aminek a legtöbbet használt alapanyaga a fa.

    Napjainkban egyre nagyobb divatja van az építészetben a természetes anyagok használatának. Újra előtérbe került a kő, a márvány és a fa is. Virágkorát éli a skandináv stílus, aminek a legtöbbet használt alapanyaga a fa. Ennek köszönhetően igen népszerűek a fa ablakok, amiknek azon túl, hogy természetközelivé és egyedivé varázsolják otthonát, sok más előnyük is van. 

    fa ablakok nagyon jól hőszigetelnek, ennek ellenére a szükséges légcserét is biztosítják. A nyílászáróknak köszönhetően otthonában könnyebb lesz megőrizni a kellemes hőmérsékletet télen és nyáron is, így hatékonyan csökkentheti a rezsit. A fa ablakok másik nagy előnye a jó hangszigetelő képességük, ami pihentetőbb alvást biztosít. A praktikusságon túl nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy látványban egyetlen műanyag nyílászáró sem érhet a fa ablakok nyomába! 

    Forduljon hozzánk bizalommal, és döntsön Ön is a fa ablakok mellett! Ha kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, keresse fel munkatársainkat a megadott elérhetőségeinken!

Ugrás az oldal tetejére
Szo-Fa Bt. 06-70/389-3052 7150 Bonyhád Bajcsy Zsilinszky u. 2.

 

Telefon: +36 74 550 288
+36 70 389 3052
E-mail: szo-fa@szo-fa.hu