• 2020 ápr 02

    Fa-alu ablakokkal hosszú távon szép és erős nyílászárói lehetnek!

    Ismerjen meg egy teljesen új termék családot, a Fa-alu ablakokat! Mindenkinek érdemes megismernie ezeket a teljesen új koncepció alapján készült nyílászárókat, aki szeretne olyan ablakokat, amiket évek múltán is úgy tud használni, mintha csak újak lennének! Ennek a célnak a megvalósításához körültekintően kell eldönteni, hogy milyen alapanyagból készült és milyen tulajdonságokkal rendelkező nyílászárókat vásárolunk.

    Fa-alu ablakok egyszerre kettő, kiváló alapanyagot és azok előnyös tulajdonságait egyesítik magukban. Ezt a nevük is sugallja, tehát a fáról és az alumíniumról van szó. A fát senkinek nem kell bemutatni, gyönyörű, egyedi színekben és árnyalatokban elérhető, természetes anyag. A fa gyönyörű külsejét megtartottuk és a Fa-alu ablakokban ötvöztük a sokkal ellenállóbb alumíniummal. Erre azért volt szükség, mert a fa, habár egyedi és gyönyörű, mégsem tud olyan hosszú ideig ellenállni az őt érő mechanikai hatásoknak. Nemcsak a rendes használat okozta kopásról, amortizálódásról beszélünk, de a véletlen balesetek okozta sérülésekről is. Az alumínium ezeket meg sem érzi és ami még jobb, nem kell rendszeresen ápolni és gondozni sem, mint a fát.

    Fa-alu ablakok klasszikus külsővel bírnak, de modern belsővel és korszerű tulajdonságokkal vannak felruházva. Mindenhová illenek, ahol fontos az igényes külső, de az is, hogy a nyílászárók képesek legyenek hosszú távon erősek maradni. Ezek a nyílászárók egyaránt alkalmasak a hagyományos épületek és a passzív házak kiegészítésére is. Kiemelkedő komfort, jó hőszigetelés és hangszigetelés és innovatív megoldások jellemzik, ráadásul a színvilága is változatos és egyedi ezeknek az fa és alumínium ablakoknak.

    Fa-alu ablakokról tudjon meg többet és ismerje meg őket közelebbről! Gondolkodjon hosszú távban és kifizetődő befektetésekben! Aki a tökéletes nyílászárót keresi, annak nem szabad szó nélkül elmennie az Fa-alu ablakok mellett! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén tud bővebb információt kérni az általunk forgalmazott termékekről!


Ugrás az oldal tetejére
Szo-Fa Bt. 06-70/389-3052 7150 Bonyhád Bajcsy Zsilinszky u. 2.

 

Telefon: +36 74 550 288
+36 70 389 3052
E-mail: szo-fa@szo-fa.hu