Emelő toló erkély ajtó

Az emelő toló erkélyajtókkal óriási üvegfelületeket és hatalmas fesztávokat tudunk elérni. A hatalmas méretek ellenére a működtetése zajtalan és kényelmes.Akár 10 méteres fesztáv is kivitelezhető különböző nyitási sémákkal.Természetesen a nagy szerkezetek már megkövetelik a beépített üvegek vastagabb szerkezetét is.A működtetés akár lehet motoros is.


Profilvastagsáok:

  • 68 mm
  • 78 mm
  • 92 mm
  • 110 mm


Alapanyag: Teljes fa alapanyag kínálat elérhető, rétegragasztott, hossztoldott vagy toldásmentes, verzióban.

Vasalat: GU emelő toló vasalat  thermostep hőhídmentes alumínium küszöbbel.
Gumiprofil: EPDM alapú, elöregedés mentes, speciális duplasoros gumitömítések.
Üvegezés: A profilvastagságnak megfelelő kettő, vagy több rétegű üvegszerkezet, alu vagy műanyag tárvtartóval.
Tömítés: Transparens uv álló szilikon tömítés.
Felületkezelés: Milesi vagy sayerlack uv álló, fokozottan vízzáró,  kültéri vizes bázisú alapanyag, mártásos és fújt teknológiával.
Kilincs: Alapverzióban csak belűrről működtetehető bronz kilincs.Feláras opcióként rendelhető átmenő záras verzióban is.Fa harmónika ajtó

A fa-, műanyag- és alumíniumprofilokhoz alkalmazható prémium kategóriás Roto Patio Fold vasalat lehetővé teszi a nagyméretű harmonika teraszajtók gyártását, szárnyankénti maximális 100 kg tömeggel. A szárnyak helytakarékosan oldalra tolhatóak és maximálisan 6 m nyílásszélesség érhető el.

Patio harmonika teraszajtók elegáns és – ha szükséges – akadálymentes átjárást biztosítanak a teraszra, télikertbe, a konferencia- vagy a tárgyalótermekbe illetve tökéletes térelválasztófunkciót is betölthetnek. A hotelek és éttermek mellett ugyan úgy kiválóan alkalmazható magánházakba is.

Ugrás az oldal tetejére
Szo-Fa Bt. 06-70/389-3052 7150 Bonyhád Bajcsy Zsilinszky u. 2.

 

Telefon: +36 74 550 288
+36 70 389 3052
E-mail: szo-fa@szo-fa.hu