• 2020 júl 22

    Rehau nyílászárókkal a műanyag ablakok legjobbjait használhatja!

    A nyílászárók világa mára már nagyon színes kínálattal rendelkezik. Az ajtók és ablakok is többféle alapanyagból, számos újítással kiegészítve készülnek, a legmodernebb igényekhez igazítva.

    A modern nyílászáró már olyan sokoldalú, hogy a vásárlók minden, nyílászárókkal kapcsolatos igényét könnyedén ki tudja szolgálni, miközben az esztétikai elvárásoknak is megfelel. Ezekben a tulajdonságokban nem okoznak csalódást a Rehau nyílászárói sem. 

    A műanyag nyílászárók sok előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, ami miatt a vásárlók örök kedvencei közé kerültek. Egy olyan termékről van szó, ami nem pusztán amiatt olyan népszerű, mert olcsó, hanem azért, mert az évek alatt bebizonyítja, hogy mennyire praktikus és hasznos tud lenni.  A műanyagból készült Rehau nyílászárók egyik fő erénye a kiváló szigetelés. A műanyag keret hőszigetel és hangszigetel is, mégpedig igazán magas színvonalon. Ennek köszönhetően hozzájárul az ingatlannak az energiatakarékos működtetéséhez. A Rehau műanyag nyílászárók tisztán tartása egyszerű, használata kényelmes, fennakadásoktól mentes, miközben a karbantartásukra sem kell különösebben sok energiát vagy pénzt szánni. Egy Rehau nyílászáró a komfort megtartásának, a biztonságérzet kialakításának és az energiatakarékos használatnak az alapvető eszköze. Ráadásul igényes, forma és szín szempontjából is széles választékban elérhető. Miért választana valami mást, ahelyett, ami már annyi mindenkinek bevált?

    Rehau nyílászárókkal Ön is nagyon jó vásárt csinál, függetlenül attól, hogy milyen típusú ingatlanhoz és milyen célra szánja őket. Forduljon bizalommal az áruházunkhoz, ha úgy döntött, hogy a Rehau nyílászárók mindenben eleget tudnak tenni az elvárásainak!

    A nyílászárók kiválasztása komoly döntés, de nem kell egyedül megtennie, mert a kollégáink a segítségére lesznek! Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén és kérjen tanácsot, illetve igényeljen árajánlatot az általunk forgalmazott termékekhez! Hamarosan már vadonatúj Rehau nyílászárókat tud használni! 


Ugrás az oldal tetejére
Szo-Fa Bt. 06-70/389-3052 7150 Bonyhád Bajcsy Zsilinszky u. 2.

 

Telefon: +36 74 550 288
+36 70 389 3052
E-mail: szo-fa@szo-fa.hu