Rólunk

Lőrinc Gyula, a SZO-FA Bt. ügyvezetője.

Pályafutásomat lassan két évtizede kezdtem, nyílászárók forgalmazásával. Eleinte különböző gyártók termékeit értékesítettem, ám rövid időn belül ráébredtem, hogy az általam elvárt minőséget és méretpontosságot csak saját gyártósor segítségével lehet elérni.

Ebből kiindulva alapítottuk meg 2002 elején a SZO-FA Bt-t, amelynek azóta is ügyvezetője vagyok. Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás.

Kezdetben csupán 4 fős volt vállalkozásunk, és csak fa nyílászáró gyártással foglalkoztunk, de növekvő számú megrendeléseink és elégedett, visszatérő Vevőink megkövetelték termékpalettánk bővítését. Így kínálatunkba felvettük az alumínium és műanyag nyílászáró termékeket is, amelyek gyártásához a mai igényeknek megfelelő, korszerű géppark létrehozásával biztosítottuk a szükséges technológiai hátteret.

Dolgozóink száma mára már 20 fő. Árszabásunkat úgy alakítottuk ki, hogy versenyképesek lehessünk, de ez ne menjen a minőség rovására.

Mottóm egyszerű: „A munka hozza a munkát”

Ezért a multikkal ellentétben, bármi is legyen a tőlünk megrendelt termék, számunkra a Megrendelő maximális elégedettsége és színvonalas kiszolgálása a legfontosabb.

Forduljon cégünkhöz bizalommal, s amit Ön megálmodott, azt mi megvalósítjuk!


Ugrás az oldal tetejére
Szo-Fa Bt. 06-70/389-3052 7150 Bonyhád Bajcsy Zsilinszky u. 2.

 

Telefon: +36 74 550 288
+36 70 389 3052
E-mail: szo-fa@szo-fa.hu